Na kreativan i originalan način izvršavamo proces produkcije, od početne ideje pa do potpuno završenog projekta.

Video promocija

MicroMedia video produkcija

Mi vjerujemo da dobre ideje prave odlučujuću prednost. Dobre ideje postaju najbolje samo ako su osmišljene i proizvedene dovoljno brzo i kvalitetno da bi bile konkurentne.

Tu smo da bismo otkrili i stvorili jasnu vezu između naših klijenata i publike.
Tu smo da bismo ponudili kvalitetna video rješenja za svaki zahtev i potrebu vašeg poslovanja.

Tu smo da bismo kreirali najbolje ideje i pružili kompletnu kreativnu i produkcijsku uslugu, od osmišljavanja koncepta do postprodukcije video materijala u 4k i Full Hd rezoluciji.

Mi proizvodimo sve forme video prezentacija

Tv reklame, korporacijske filmove, web filmove i video prezentacije, teleshop reklame, logo animacije, itd…

TV Reklame su jedna od naših prioritetnih delatnosti, gde pružamo klijentu široku lepezu u izboru same forme reklame (igrana, animirana).

Ukoliko imate ideju i želite da je pretvorite u vaš reklamni spot, naš kreativni tim će Vam pomoći da Vaša ideja zaživi i ekranizuje se.

Televizijska reklama može imati različite forme od kojih su neke uobičajene i čak standardizovane (kao npr. klasični reklamni TV spot u trajanju do 30 sec.), može biti i pravi mali igrani film sa prepoznatljivom dramaturgijom, pričom, glumcima, različitih dužina trajanja, može se prikazivati u nastavcima (epizodama), tokom dužeg vremenskog perioda, i sl.

Fotografija i video

U svega trideset sekundi treba da prenesete poruku, brendirate proizvod ili firmu, pozovete na akciju, a ujedno i nasmejete ili izazovete emociju…sve u skladu sa duhom proizvoda koji reklamirate.

Zato je izrada tv reklame ozbiljan i kompleksan poduhvat. Dobro planiranje, pravi izbor reči, glumaca, lokacija i sadržaja, su kljuć svake dobre reklame.

Svaki korak je nizmerno važan.

Potrebna vam je kompletna video produkcija, od ideje, preko snimanja i montaže do završne obrade i postprodukcije?
– Tu smo!

Potreban Vam je samo određeni segment usluge video ili audio produkicije, samo snimanje kamerom, samo montaža, ili spikerski glas za vasu reklamu?
– Opet smo tu!

Šta vam možemo ponuditi:

  • 2D i 3D animacija
  • Snimanje i izrada reklama
  • Snimanje korporativnih filmova
  • Produkt fotografija
  • Korporativna fotografija

Želite se izdvojiti i napredovati u poslovanju?

Ukoliko je Vaš odgovor na ovo pitanje pozitivan, kontaktirajte nas kako bismo izgradili brand koji zaslužujete, napravili snažniju komunikaciju između kompanije i njenih klijenata, te unaprijedili Vaše poslovanje.