Omogućite vašem brendu da konačno zasija punim sjajem

Online Marketing

Marketing koji Vas vodi do vrha

Promocija na društvenim mrežama, kao i svakodnevno ažurirana fan stranica na facebook, preduslovi su za ozbiljno poboljšanje rezultata vašeg poslovanja.

Danas više od 25 miliona frimi ima svoje profile na društvenim mrežama. Kako bi ste bili ispred konkurencije i išli u korak sa modernim tehnologijama, neophodna je prisutnost Vašeg biznisa na digitalnim medijima.

U zavisnosti od oblasti kojom se bavite, za Vaš biznis radimo Facebook i Instagram oglašavanje, Google oglašavanji, Linkedin oglašavanje, SEO optimizaciju kao i usluge grafičkog dizajna.

Da biste obezbijedili konstantan rast Vašeg biznisa, neophodno je da koristite sponzorisane reklame na društvenim mrežama. Vašu objavu na facebooku i instagramu vidjeće u prosjeku 8% Vaših pratilaca. Ukoliko je sadržaj koji objavljujete zanimljiv, vaši bratioci će više reagovati na njega i samim tim organski doseg objave će se povećati.

Micromedia za Vas kreira strategiju za nastup Vašeg brenda na digitalnim medijima. Kako biste bili uvijek ispred konkurencije

Usluge grafičkog dizajna koje nudimo:
  • Facebook oglašavanje
  • Instagram oglašavanje
  • Linkedin oglašavanje
  • Google oglašavanje
  • SEO optimizacija
  • E-mail, SMS i Viber oglašavanje

Dizajn bez kompromisa i fokusiranje na projekat celog tima.

Slika govori više od hiljadu reči, zato posjetite naš portfolio i uvjerite se u kvalitet našeg rada.

  • Navedene su do sada najtraženije usluge, u slučaju da vas interesuje još neka, budite slobodni da nas kontaktirate.
Kreiramo za domaće i svjetske brendove

Lijepo je raditi ono što voliš i voljeti ono što stvoriš. Možemo se pohvaliti ovom privilegijom. Budimo ponosni na rješenja do kojih smo zajedno došli.

Preko 400 grafičkih rješenja oblikovalo je način razmišljanja i stvorilo glad za kreativnošću.

Naručivanje grafičkih usluga

Razumjećemo jedinstvene potrebe vašeg biznisa, pažljivo osmisliti strategiju vizuelnog identiteta i kreirati originalna rješenja za vaš logo, vizit karte, koverte, kataloge, etikete, brošure, plakate, kalendare i sve druge promotivne materijale. Elementi grafičkog dizajna stvoreni vještom rukom naših dizajnera u velikoj mjeri mogu poboljšati vaše poslovanje. Hajde da rastemo zajedno!