Omogućite vašem brendu da konačno zasija punim sjajem

Logo dizajn

Budite prepoznatljivi i ostvarite dobar prvi utisak

Logo, logotip ili zaštitni znak, predstavlja vizuelni identitet vaše firme na tržištu, nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva. Imajući u vidu da je ovaj tip grafike nosilac cjelokupnog vizuelnog identiteta firme a proces izrade logoa potrebno je od početka jasno definisati i detaljno objasniti njegovo značenje, izbor boja, simbola, kao i njegovu primenu.

Upravo zbog navedenih činjenica, kreativni tim MicroMedije dizajnu logoa pristupa maksimalno profesionalno, kroz komunikaciju s klijentima, istraživanjem njihovih potreba, a istovremeno i praćenjem najnovijih trendova u dizajnu.

Bez obzira čime se bavite i koliko to dobro radite, bez dobro osmišljenog vizuelnog identiteta teško ćete se izdvojiti od konkurencije.

Vaš novi identitet izrađen sa pažnjom na najmanje detalje

Osmišljavanju Vašeg vizuelnog identiteta pristupamo kao cjelini. Pri tome vodimo brigu o odabiru prikladnih zaštitnih (karakterističnih) boja, o izradi logotipa i zaštitnog znaka, odabiru i korištenju prikladnih fontova, osmišljavanju i dizajnu ostalih potrebnih vizuelnih elemenata za Vašu kompaniju ili proizvod.

Ne zaboravimo na izgled službenih dokumenata (izgled memoranduma, fax poruka, email poruka, faktura, ponuda, narudžbenica, radnih naloga i sl.) koje dizajniramo uz primjenu elemenata vizuelnog identiteta, takođe izrađujemo upečatljive vizitke, stvaramo dopadljive i funkcionalne web stranice sa ciljem da kod krajnjeg korisnika ostavite pozitivan dojam.

Uopšteno, vizuelni identitet izražava karakteristike kompanije te njene vrijednosti i ambicije u poslovanju.

Dizajn logoa: cijene

Vijerovatno se pitate: „koliko dizajn logoa košta i kako da ga naručim?”

Potrebno je samo da nam kažete kakav logo želite; tim MicroMedie je tu da se pobrine o svemu ostalom. Bez obzira na to da li je vaša firma malo ili veliko preduzeće iz Bosne i Hercegovine, okruženja (Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora itd.) ili poznati svjetski brend, naše cijene su iste za sve. Kvalitet i profesionalna usluga se podrazumijevaju. Kreiraćemo za vas jedinstven, kreativan i efektivan logo u koraku sa trendovima koji će se potrošačima urezati u podsvijest.

Paketi koje nudimo su sledeći:

  • 2 rješenja
  • 3 rješenja
  • 5 rješenja
  • 10 rješenja

Uz sve ove pakete dajemo prostora i za potrebne izmjene, sve dok ne dođemo do idealnog grafičkog rješenja koje vas u potpunosti zadovoljava i koje savršeno oslikava vaš brend.

Pogledajte logo dizajn portfolio MicroMedie i ako vam se sviđaju naši dosadašnji radovi, kliknite na naručivanje i popunite jednostavan formular vašim zahtjevima za logo dizajn.

Naručivanje logotipa

Logo je ogledalo vašeg brenda. To je poruka koju šaljete jasno i glasno. Oznaka na koju treba da budete ponosni, jer predstavlja vaše cjelokupno poslovanje u najboljem svjetlu. Vaš logo je unikat, baš kao što je i vaša kompanija jedinstvena. Prepustite stoga dizajn logoa našem timu stručnjaka i spremite se da budete oduševljeni. Daćemo sve od sebe kako bismo kreirali logo o kakvom niste mogli ni da sanjate!