Dizajn modernih, elegantnih i funkcionalnih web stranica izrađenih sa pažnjom na najmanje detalje.

Web dizajn

Profesionalna izrada web stranica od kojih zastaje dah

Web stranica je Vaša poslovna ponuda koju mogu da vide milioni ljudi, ma gdje bili i to danonoćno. Upravo ta činjenica web stranicu čini najjeftinijom i najdjelotvornijom vrstom reklame koju možete posjedovati.

U ovom trenutku statistike pokazuju da je milijarda ljudi dnevno online, a taj broj raste iz dana u dan. To može da predstavlja popriličnu bazu potencijalnih klijenata, koji su zainteresovani možda baš za Vaše usluge. Imati web stranicu i elektronsko poslovanje, za svaki posao predstavlja nevjerovatnu mogućnost za rast i razvoj u svom domenu.

Web stranica je izlog Vaše kompanije prema spoljašnjem svijetu i odličan način da predstavite Vaše usluge ili kompaniju korisnicima interneta, ujedno i potencijalnim klijentima. Iz tog razloga je vrlo bitno da imate modernu, elegantnu i funkcionalnu web stranicu.

Izrađene u skladu sa zadnjim svjestkim trendovima

Ono što Vam možemo ponuditi jeste profesionalna izrada web stranice, dizajnerski i tehnički urađene na najvišem nivou, prilagođene svim veličinama uređaja, pozicioniranje iste na sve poznate svjetske i domaće pretraživače, konstantna web podrška koja podrazumijeva dnevno, sedmično ili mjesečno ažuriranje podataka, kao i otvorenost za stalnu saradnju u pogledu unaprjeđenja produktivnosti Vaše web stranice.

Funkcionalna web rješenja koja nudimo mogu odgovoriti i najzahtjevnijim željama naših klijenata.

Od jednostavnih on-line prezentacija kompanije, preko kompleksnih web rješenja koja sadrže administraciju web stranica, on-line kataloge proizvoda i napredne opcije pretrage stranica, web rješenja koja nudim rezultiraju dopadljivim i kvalitetnim web stranicama.

Web prilagođen svim uređajima

Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo vjerovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahtjeve posjetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn”.

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedna web stranica koja može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to:

  • mobilni telefon,
  • laptop,
  • tablet.

Takođe, responsive web dizajn je u modernom prisustvu na internetu trend kao i moranje.

Naručite web prezentaciju

Dobro došli u MicroMedia, agenciju za web dizajn u kojoj nastaju jedinstvena digitalna iskustva, prepoznatljiva po svojoj emociji i trajanju kroz vrijeme. Prepustite izradu web prezentacije vaše firme našem timu stručnjaka – web dizajnera i programera s višegodišnjim iskustvom. Pogledajte portfolio radova koje smo do sada uspiješno dizajnirali i programirali i naručite izradu internet prezentacije za svoje preduzeće.